Kies voor onze voordelige verwarmingssystemen.

Uw ervaren installateur van centrale verwarming in regio Gent

Als u zo veel mogelijk energie wilt besparen, opteer dan voor een centrale verwarming van bij ons uit Gent.

Behaaglijke warmte in uw bedrijf of woning zorgt voor een aangenaam leef- of werkklimaat. Wenst u klassieke radiatoren, vloerverwarming, een zonneboiler of warmtepomp? Als erkende installateur zijn we gespecialiseerd in de meest energiezuinige verwarmingssystemen.

Dankzij onze jarenlange ervaring staan we in voor alle mogelijke cv’s. Onze experts bieden u met plezier vrijblijvend deskundig advies. We gaan voor een minimaal verbruik met een maximaal rendement. Bovendien verliezen we uw wensen en budget niet uit het oog.

Zorgvuldige plaatsing

Bij de plaatsing van uw verwarming gaan we uiterst precies te werk. U kunt rekenen op een onberispelijke afwerking volgens de regels van de kunst. Zo bent u zeker van een duurzaam resultaat. Indien gewenst, staan we ook in voor uw ventilatie. Bij onverhoopte problemen hanteren we een correcte garantie volgens de Europese richtlijnen.


Interesse? Dan kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.

Ons bedrijf ontwikkelt ook oplossingen op maat voor warmterecuperatie op bestaande en nieuwe installaties. Particulieren én bedrijven kunnen rekenen op onze service.

Ook uw specialist in vloerverwarming

Loodgieterij Van der Schueren is ook uw expert op het gebied van vloerverwarming. Met vloerverwarming kiest u voluit voor comfort en een lager energieverbruik. Bovendien hebt u geen storende warmte-elementen meer in huis hangen.

Bovendien verbruikt u een pak minder energie én houdt u uw kamer voortdurend op temperatuur. Het systeem werkt immers op een lage watertemperatuur van ongeveer 35 graden.


Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Van der Schueren Dimi